פרויקטים אחרונים

פרויקטים למגורים

  • וילה לדוגמא - אקווה ריזורט אילת
    Previous Next שם הפרויקט: אקווה ריזורט - אילת אדריכלות: מור בללטי. עיצוב פנים: יונית לאונרהשראה: אוצרות הטבע של אילת וסביבותיה.קונספט: בנקודת העיבור שבין שמי אילת התכולים, מפרץ אילת ורכסי הרים המקיפים את העיר,נוצר מפגש מרתק בין אוצרות הטבע המקומיים, ומהדהדים בפנים הבית.אוצרות המקום מתורגמים לשפה יוקרתית, בצבע, צורה וחומר, בדרך היוצרת מפלט מהטמפרטורה החמה מבחוץ.המוטיבים הקיימים בחלל, מקבלים תרגום עדין לקרני השמש המוזהבים, ההרים המשוננים, עולם הים והמים ואבני החן של תמנע.
  • מגדלי פרשקובסקי - בית יוקרה
    Previous Next שם הפרויקט: מגדלי פרשקובסקי – חיפה יזם: פרשקובסקי. תכנון אדריכלי ועיצוב פנים: יונית לאונר השראה: זן יפני, מינימליזם, אורבניות מתמזגת בטבע קונספט: הבעלים ביקש להתנתק מהסביבה האורבנית,  ולחבר את הבית הנהנה מריאה ירוקה שהיא חלק מ 360 מעלות של נופי הכרמל המרהיבים, סובב נמל חיפה ועד לנקודת ראש הנקרה הצפונית. בקומות ה – 13, 14 של בניין יוקרתי, תוכנן ועוצב בקפידה מרחב של שקט וניתוק לבעלי חברת היי טק, אשר ביקשו ליהנות ממרחב נקי, מדוייק ואלגנטי, תוך שימוש בפלטת צבעים מינימליסטית, חומרים איכותיים ופתרונות טכנולוגיים מהמתקדמים ביותר הקיימים כיום בשוק. כל אלה, תוך חברו לעיצוב יוקרתי, מאופק ומודרני, התפורה במכחול צייר בהתאם לדרישותיו.
  • בית בפרדס חנה
    test
  • נאות פרס חיפה
    Previous Next שם הפרויקט: נאות פרס חיפה עיצוב פנים: יונית לאונרהשראה: מעל האיצטדיון המוזהב.... קונספט: בעצם לא היה חשוב לה דבר מלבד.... תשוקה למטבח גדול, בוהק, שירותי. אישה של גד'טים אין סופיים, אהבה אין סופית לבישול.... מעבדה. אולם בזה לא ניתן להסתפק. מעטפת של קירות שוממים ותנאי פתיחה נוקשים למשחק בתאורה נסתרת ומרכזית, הולידו בית אלגנטי, מושקע, השואב את מקורות ההשראה מגווני איצטדיון הכדורגל המוזהב, ולאחריו חופי היום התיכון – כל אלה נשקפים ממרפסת הבית. הפסנתר השחור, זכה לעדנה משלו, וכך גם כל הפונקציות בבית, אשר זכו להתייחסות. כתר של סינרי גבס היקפיים, המחברים בין כל חלקי המרחב הציבורי, יצר פתרון מושלם לאתגר התאורה, הנחשבת כאחד מעמודי התווך בתכנון ה"בית המושלם".
  • בית בגבעת עדה
    Previous Next שם הפרויקט: הבית בגבעת עדהאדריכלות: מור בללטי. עיצוב פנים: יונית לאונרהשראה: היי טק לצעירים.פונקציונלי – כבר אמרנו ? קונספט: אדריכל הפרוייקט, מור בללטי, יצר מבנה מרשים, בלב מושבה רגועה ונינוחה, תוך העזה לחרוג מ"גבולות הז'אנר" – תכונה המאפיינת אותו בכלל... הבית הפרוס על שתי קומות, תורגם לדרישות בני הבית, בני המושב, אשר ביקשו לבנות בית אשר שפתו מודרנית מאוד, חפה מכל מנייריזם שהוא, ומושפעת מאהבתם לאבנים שחורות: צפחה, בזלת או בלו סטון. פנים החלל, ממשיך את אותו קו מודרני, בצורת קווים ארוכים, ומונוכרומטיות מינימליסטית של בטון אפור, לבן ושחור.החמימות מושגת דרך שימוש מבוקר של עץ וגוונים חמימים, על פי טעמם של בני הבית. חדרי הרחצה זכו לעדנה משלהם, בשטחם הנדיב ובבחירת חומרים צעירים ומודרניים.
  • אני מאמינה שהבתים בהם אנו חיים, יוצרים מעטפת אנושית לאישיותנו, ערכינו ותרבותנו.
    הם ייתרמו לרווחתנו, לתחושת הביטחון והאיזון להם אנו זקוקים כעמודי שדרה בחיינו.
    תפקידם לרגש, לעורר את תשוקותינו, לגעת בחושינו."
  • הוא מושפע מהמערכות האיזוטריות הסובבות אותו, החל בתנאי האקלים, טופוגרפיה, סביבה פיזית ותרבותית.
    הוא מהדהד כל הזמן. יוצר שיח מתמיד עם סביבתו, עם דייריו.
    הוא מנגן צליל משלו.
    זה הבית.
    המקום בו נלכדנו בקסמו."
  • הבית הוא בבואה של עצמנו.
    הוא משקף את מי שאנחנו.
    הוא צריך לדבר בתדר שלנו,
    להתאים לאופיינו,
    סגנון חיינו,
    הווייתנו.”


  • חיבור עקרונות הטבע ליצירת איזון והרמוניה בבית
  • התמרה של שדות השפה המוסיקלית

פרויקטים מסחריים

  • אולם מכירות, פרוייקט אקווה ריזורט
    Previous Next שם הפרויקט: מרכז המבקרים – "אקווה ריזורט", אילת  יזמות: קבוצת אברם.  אדריכל: מור בללטי. עיצוב פנים: יונית לאונרהשראה: נופי אילת כביטוי למעוף, דרמה ותעוזה. קונספט: בבואי לעצב חלל מסחרי, עומדת לנגד עיני השאלה, מה מטרת העל ? מה המסר שכאשר אתרגמו לשפת חלל, הוא יעביר בדרך תחושתית, אותנטית ובלתי אמצעית, את המסר שהיזם מבקש להעביר וכיצד המקום משקף את ערכי המותג.  "אקווה ריזורט" תוכנן להפוך למרכז המבקרים המושקע והיפה ביותר בישראל בתחומו. מיקומו, המשקיף אל נופים עוצרי נשימה, הביא אותי ליצור שיח מרתק שבו עוצמת הסביבה מתורגמת לשפה עיצובית שמשקפת איכות, נועזות, מקוריות, יוקרה ואקסקלוסיביות. האי המרכזי אשר עוצב כהומאז' לשרשרת ההרים הפורצת מן המים, הנו דוגמא לתפיסה הכוללת. השימוש במנעד הצבעים המדברים ב"שחור" ו"לבן", תוך התרחקות מצבעי המדבר, ודוקא על מנת להדגישם, מעצימה את המסר, כשברקע מהדהד זיכרון גווני המדבר והשמש הזהובה, נושקים לתכול המים והשמיים. כל מי שעובר במקום ונכנס בפתחו, דרך דלת פיבוט שחורה ואלגנטית, עומד משתהה לנוכח איכות תכנון ועיצוב החלל, מושקע עד לפרט האחרון, ומעביר את המסר בצורה שאינה משתמעת לשתי פנים: פרוייקט יזמות של יחידות יוקרה, הגדול בהיקפו וייחודיותו בישראל.
  • פיתגורס קידס
    Previous Next שם הפרויקט: פיתגורס קידס - המושבה כרכורעיצוב פנים: יונית לאונרהשראה: הטבע כמודל חיקוי ולמידה קונספט: המקום נולד על מנת לשמש בית לילדים לאחר שעות בית הספר. חזונה של מקימת המרכז, היה להביא את הילדים ללמידה מולטי- דיסיפלינרית, באמצעות תחנות לימוד אורגניות, המעודדות את הילדים לפיתוח סקרנות, יצירתיות וחשיבה עצמאית, דרך המשתנים הקיימים בחלל. המרכז אשר עוצב בבית בן 3 מפלסים, חולק ל – 3 חללים מרכזיים, אשר כל אחד מהם יצר אופי שונה.החלל המרכזי "אוקיינוס", הושפע מעולם המים, השני אשר יוחד לשקט ורגיעה – נקרא: שמיים, והאחרון, שם הועברו חוגים שונים, נקרא: "כדור הארץ.ביום ההרשמה, עם כניסת ההורים לבית, נרשמו 40 תלמידים למרכז. תפוסה מלאה והישג נכבד.
  • מרכז אסטרל לגוף ולנפש
    Previous Next שם הפרויקט: מרכז "אסטרל" לגוף ולנפש – המושבה הגרמנית, חיפהעיצוב פנים: יונית לאונרהשראה: להתנתק מהחייםקונספט: במבנה טמפלרי לשימור, הקימו שתי אחיות – האחת מטפלת אלטרניטיבית והשניה מאמנת,  מקום לאליו יוכלו הפציינטים להגיע ולהתנתק לגמרי מהסביבה האורבנית. הקשתות היפהפיות של המבנה, שימשו כמוטיב עמו זרם העיצוב, תוך שימוש באלמנטים מדיטטיביים, בצורת משרביות, מעובדות בחיתוך CNC, במבוקים מלובנים, וגוונים פסטליים מרגיעים.
  • קליניקה RE HEALTH שפרעם
    Previous Next שם הפרויקט: קליניקה RE HEALTH שפרעםעיצוב פנים: יונית לאונרהשראה: קונספט: